3 °C Antwerpen, BE
maandag 4 december 2023
3 °C Antwerpen, BE
maandag 4 december 2023

Tanja Dexters: “Hij heeft mijn slip moeten uittrekken”

Tanja Dexters
Foto: PhotoNews

Jarenlang kwam Tanja Dexters nooit echt positief in het nieuws. Ze heeft heel wat dingen gedaan die niet door de beugel konden, en heeft daar erg onder geleden. Ondertussen is Tanja een paar jaar ouder en ook wijzer geworden.

Zo zien we haar sinds lange tijd terug op televisie verschijnen in ‘Alex Agnew’s Fear Factor’, waar ze een duo mocht vormen met Dominique Persoone. Zij hebben een erg bijzondere band met elkaar.

“Dominique heeft ooit een chocoladejurk op mijn maat gemaakt om te showen op de luxebeurs Eccentric. Net voor ik het podium op ging, moest ik dringend plassen, maar ik kon niet bewegen in dat breekbare kostuum. Dus ging Dominique met mij mee naar het toilet. Met gesloten ogen en zijn rug naar mij gekeerd, trok hij mijn slip naar beneden”, lacht Tanja in Story.

‘Fear Factor’ gaat vooral over het overwinnen van angsten en die van Tanja is claustrofobie. “Ik heb mijn grenzen moeten verleggen bij een proef waarbij ik in het nauw werd gedreven. Op een bepaald moment sloeg ik in paniek en voelde ik echt angst. Andere kandidaten durfden zelfs niet aan de proef te beginnen en ik zou het ook niet meer opnieuw doen.”

Het verbaasd ons bijna dat Tanja ondanks haar zin voor sport en avontuur ook angsten heeft. “Maar die zin voor avontuur en sport heb ik te danken aan Zillion-baas Frank Verstraeten. Hij wist dat ik sportief en avontuurlijk was en spoorde me aan om te basejumpen. We hebben samen ons brevet voor skydiven proberen te behalen, maar dat is bij hem niet gelukt door het breken van zijn voet.”

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today