12 °C Antwerpen, BE
maandag 20 mei 2024
12 °C Antwerpen, BE
maandag 20 mei 2024

Tanja Dexters: “Ik word niet rijk als hij sterft”

Foto: VIER

Tanja Dexters heeft eindelijk het geluk in de liefde gevonden. Ze is al vijf jaar samen met Michael en de twee stapten recent geleden in het huwelijksbootje.

De schoonmoeder van Tanja keurt het huwelijk niet goed en haar nieuwe schoondochter ook niet. Andere kwatongen beweren dan weer dat Tanja met Michael trouwt voor zijn centen.

“Michael en ik trouwden met een huwelijkscontract. Dat zorgt ervoor dat ik niet met al zijn geld kan gaan lopen. Als Michael iets zou overkomen, gaat alles naar zijn zoon. Natuurlijk geeft een huwelijk mij zekerheid. Ik wil niet op straat belanden als ik alleen kom te staan. Een huwelijk gaat om elkaar graag zien en voor elkaar zorgen. Maar ik zal niet rijk zijn als hem morgen iets overkomt en dat is ook de bedoeling niet”, legt ze uit in story.

Uit een vorig huwelijk heeft Michael ook nog een zoon Xavier. Tanja en haar pluszoon komen goed overeen en dat doet haar veel plezier. Ook met haar eigen dochter Valentina heeft ze nog altijd een goede band.

“Maar ik zie ze nu veel minder doordat ze op internaat zit. Daar heb ik het best moeilijk mee. Maar het is volledig haar keuze. Ze is volop aan het puberen en verlangt naar onafhankelijkheid. Er zijn heel wat veranderingen in haar leven en dat valt niet te onderschatten.”

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today