22 °C Antwerpen, BE
zondag 14 juli 2024
22 °C Antwerpen, BE
zondag 14 juli 2024

Terug van lang weg geweest: Ex-‘Idool’-finalist Wouter

Wouter De Clerck
© Medialaan/VTM
Iedereen zal zich nog levendig herinneren hoe tijdens de tweede editie van Idool in 2004 niet publiekslieveling Wouter won, maar wel de alternatieve Joeri.  Na Idool en een paar hits, werd het echter heel stil rond Wouter; tot nu.
Wouter De Clerck, nu 34, deed in 2004 een gooi naar het succes met zijn deelname aan Idool 2004.  Met succes, want hoewel hij niet ging lopen met het platencontract, scoorde hij na het programma een aantal hits en bracht hij een succesvol album uit.
Door zijn deelname aan het programma leerde Wouter zijn toenmalige vriending Laura D’Heedene kennen.  Alles leek heel goed te gaan, tot 2007.  Dan werd het zeer stil rond wouter.  De zanger kampte met een burn-out en werd zelfs even opgenomen in de psychiatrie.
Wouter slaagde erin om zijn problemen te overwinnen en anno 2018 staat de jongeman er weer helemaal.   In de paasvakantie speelt hij zelfs Alex de Leeuw in de musical ‘Madagascar’. “Ja, ik zit weer goed in m’n vel”, zegt hij tegen Tv Familie. ”’t Komt allemaal weer in een stroomversnelling en dat voelt bijzonder goed aan.”

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today