14 °C Antwerpen, BE
zondag 15 november 2020
14 °C Antwerpen, BE
zondag 15 november 2020

Terugkeer van Bart in Familie bezorgt de kijkers wrevel!

Chris Van tongelen - Familie
© Medialaan/VTM

Het komen en gaan van Bart Van den Bossche in Familie bezorgt de kijkers wrevel.   Chris Van Tongelen die de rol speelt, begrijpt hen niet.

Een tweetal weken nadat Bart en Trudy inderhaast terug keerden uit Amerika, maakte Bart de opmerkelijke beslissing om Trudy en Jelle achter te laten voor een job in Dubai.  En zo snel als hij kwam, is Bart dus ook weer gegaan.

De Familie-kijkers zien het met lede ogen gebeuren.  Volgens hen zou de verhaallijn van Bart uitgemolken zijn en mag de acteur de reeks gerust definitief verlaten.  Anderen zien dan weer wel nog toekomst in de rol, als een andere acteur die speelt.

Chris Van Tongelen heeft alvast een behoefte om de rol op te geven. “Bart komt en gaat, en dat blijft zo”, zegt hij in Dag Allemaal.De Romeo’s zijn belangrijk voor mij, en ik heb ook nog andere muzikale projecten. Zo werk ik momenteel aan een musical. Een vaste rol in ‘Familie’ lukt simpelweg niet meer voor mij. Maar zo nu en dan eens opduiken, ja, dat past nog perfect in mijn agenda. Op deze manier zie ik mij nog jaren in ‘Familie’ spelen. Want nee, het is niet de bedoeling dat een andere acteur de rol van Bart zal overnemen.”

Binnenkort start Entertainment Today met een (wekelijkse) nieuwsbrief. Mis dit niet en schrijf je nu meteen in!

* verplicht in te vullen
Entertainment Today