16 °C Antwerpen, BE
zondag 19 mei 2024
16 °C Antwerpen, BE
zondag 19 mei 2024

The Booking Company opent eigen ijsbar en steunt hiermee de muzieksector

De coronacrisis heeft de afgelopen maanden voor moeilijke tijden gezorgd. Veel sectoren zijn zwaar getroffen, waaronder ook de evenementensector. Bij Kim Schillebeeckx van boekings- en managementkantoor The Booking Company was dit niet anders. Alle optredens van haar artiesten werden op korte tijd volledig gecanceld tot september. Stilzitten staat niet in haar woordenboek, snel schakelen was de boodschap en dus bedacht Kim een concept dat niet zo in haar comfortzone ligt. Een vernieuwd en uniek belevingsconcept: een pop-up ijsjesbar met vers schepijs, verfrissende drankjes of een heerlijk tasje koffie op een unieke locatie met leuke sfeermuziek en in een ecologisch kader in Vosselaar. Deze pop-up ijsbar opent aanstaande vrijdag 19 juni.
Bruno. De schattige Labradoodle is ook bij The Booking Company een bekend gezicht en draagt nu zelfs de naam van de bar: Bruno’s ijsjesbar om precies te zijn.
Bruno is ook terug te vinden in het logo dat ontworpen werd met oog op een kindvriendelijke uitstraling. En er komt zelfs een speciaal Bruno’s pootje. Een heerlijk en leuk uitziend ijsje in de vorm van een hondenpootje. Het ijsje wordt speciaal gemaakt voor de jongste ijsliefhebbers, al zal ook de oudere garde er met veel plezier van kunnen proeven. Een deel van de opbrengst schenkt Kim aan LIVE2020, een solidariteitsfonds voor en door de Belgische livemuzieksector die door het coronavirus zijn getroffen, #UnitedForLiveMusic.

Bruno’s ijsjesbar vestigt zich ter hoogte van Knooppunt 70 in Vosselaar, dichtbij de ingang van het 300ha grootte Grotenhoutbos. De locatie werd niet zomaar gekozen. Het is een plaats waar veel fietsers en wandelaars komen. Voor hen ideaal om tijdens hun tocht even heerlijk te ontspannen met een lekker ijsje of drankje. Want naast schepijs serveert Kim ook gezonde en verfrissende iceteas, limonades, frisdranken en gezonde lekkernijen.

Ook de artiesten van The Booking Company komen regelmatig langs. De kans is dus groot dat je de komende zomer jouw idool bij Bruno’s ijsjesbar ziet.
Iedereen welkom vanaf vrijdag 19 juni 2020. Alle info van openingstijden vindt u terug op de website, www.brunosijsjesbar.be .

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today