22 °C Antwerpen, BE
zondag 21 juli 2024
22 °C Antwerpen, BE
zondag 21 juli 2024

The Sound of Music organiseert tijdens de krokusvakantie audities voor de Von Trapp-kids

Deep Bridge

Vanaf 6 december kan je in de Antwerpse Stadsschouwburg gaan kijken naar een nieuwe versie van ‘The Sound of Music’, met in de hoofdrollen o.a. Koen Van Impe (kapitein Von Trapp), Ianthe Tavernier (Maria), Geena Lisa (barones) e.v.a. Een belangrijke rol in de voorstelling is weggelegd voor 7 kinderen en daar gaat producent Deep Bridge, in samenwerking met Albert Hein, tijdens de krokusvakantie naar op zoek, in heel Vlaanderen. “Meer en meer jonge mensen vinden de weg naar het theater en musical kan daarin een belangrijke rol spelen. Het is een vorm die toegankelijk is, speels en op maat van het leven van vandaag. Dat merken we aan het succes van onze musicalstages- en opleidingen, en het enthousiasme van onze jonge bezoekers, in de zaal én op hun social media. We moeten niet doemdenken, kinderen willen spelen, écht spelen, en niet alleen maar op hun schermpjes. Die twee werelden zijn niet gescheiden, beide maken deel uit van wat jonge mensen bezighoudt”, klinkt het bij Deep Bridge.

Met The Musical Academy zet Deep Bridge voluit in op jong talent. “In onze programmatie houden we er niet alleen rekening mee dat iedereen, jong en minder jong, zich in ons aanbod terugvindt, we kiezen ook voor titels waarin jong talent zich kan ontplooien. De opleidingen van The Musical Academy zijn een opstap naar écht spelen in onze voorstellingen. Maar we willen iedereen de kans geven zich te laten zien, ook als je aan de andere kant van het land woont.”

Na het grote succes van de actie rond MAMMA MIA! vinden Deep Bridge en Albert Heijn mekaar opnieuw voor een samenwerking rond ‘The Sound of Music’. Tijdens de krokusvakantie, gaan we samen op zoek naar de kinderen Von Trapp. “Gedurende een week zal een speciaal uitgeruste auditie-bus het hele land doorkruisen, op zoek naar 3 keer 6 jonge talentjes die in het najaar zullen schitteren op het podium. Wij nemen de praktische organisatie voor onze rekening en zorgen voor een fijne beleving, want deelnemen en je kans wagen is zovéél belangrijker dan winnen. Dat is de boodschap. Ouders moeten niet het hele land doorkruisen om auditie te doen, want de auditie-bus bezoekt met de creatives van Deep Bridge de Vlaamse provincies”, zegt Ann Maes, namens Albert Heijn.

De auditie-bus zal op volgende data en locaties te vinden zijn:

Woensdag 19 februari Albert Heijn A’pen Karel Oomsstraat 13.00u – 17.00u
Zaterdag 22 februari Albert Heijn A’pen Karel Oomsstraat 11.00u – 15.00u
Maandag 24 februari Albert Heijn St. Niklaas 13.00u – 17.00u
Dinsdag 25 februari Albert Heijn Kortrijk 11.00u – 15.00u
Woensdag 26 februari Albert Heijn Kuringen (Hasselt) 13.00u – 17.00u
Donderdag 27 februari Albert Heijn Kuringen (Hasselt) 11.00u – 15.00u
Vrijdag 28 februari Albert Heijn Gent Stadion, Ghelamco 11.00u – 15.00u
Zaterdag 29 februari Albert Heijn Shopping Center Wijnegem 11.00u – 15.00u

Inschrijven doe je op WWW.DEEPBRIDGE.BE/DOREMI. Daar vind je ook de verschillende nummers uit dewelke je kan kiezen.

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today