9 °C Antwerpen, BE
woensdag 28 februari 2024
9 °C Antwerpen, BE
woensdag 28 februari 2024

The Starlings: “Ik kon haar pijn niet overnemen”

Foto: VRT

Het leek heel eventjes of Vlaanderen was massaal in de rouw nadat het nieuws bekend raakte dat Kato Callebaut en Tom Dice een miskraam te verwerken hadden gekregen. Samen vonden ze de kracht om het drama te verwerken, al was het niet eenvoudig.

“Het deed mij veel pijn om Kato zo triestig te zien. Voor een man is zo’n prille zwangerschap minder tastbaar. Maar ik heb haar zo goed mogelijk proberen op te vangen. Er zijn voor haar, naar haar luisteren tijdens de wandelingen met onze hondjes. Ik denk wel dat ik voor haar een grote steun ben geweest”, zegt Tom Dice in Dag Allemaal.

Als koppel over een miskraam praten en durven praten, het is iets waar vele koppels toch moeite mee hebben. Ze vinden niet de juiste toon en moment om het onderwerp aan te snijden. Maar bij Tom en Kato was er geen probleem.

“We kennen elkaar door en door. Ik voel aan hoe ik met Kato moet omgaan, wanneer ze wil praten of wanneer ze liever even op zichzelf wil zijn. het moeilijkste was: haar verdriet en pijn kon ik niet overnemen. Het heeft tijd nodig. Van dag tot dag wordt het beter. Zij is er sterker uitgekomen en wij als koppel ook.”

Maar nu gaat het weer beter met het koppel en ze stralen weer volop. Maar daar zit de aankomende zomer zeker voor iets tussen. Net zoals hun theatertournee die na de zomer van start gaat. “We hopen dat Nederland er nog bij komt. Met ‘Just Come Home’ hebben we daar een nieuw publiek aangeboord. Dat publiek willen we zeker verder behandelen.”

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today