19 °C Antwerpen, BE
vrijdag 12 augustus 2022
19 °C Antwerpen, BE
vrijdag 12 augustus 2022

The Voice-finaliste: “ik weigerde samenwerking met Regi”

Dunja Mees
Foto: DPG Media

Dunja Mees had het allemaal toen ze het in 2014 schopte tot de finale van The Voice van Vlaanderen: de stem, de looks, en de presence. Met haar weelderige krullenbol was ze bovendien enorm herkenbaar. Toch staat haar toenmalige concurrentie Laura Tesoro ondertussen veel verder in haar zangcarrière…

Dunja Mees verkoos haar eigen pad te bewandelen na The Voice. Nochtans had coach Regi aangeboden samen een single uit te brengen, maar Dunja hapte niet toe: “Ik heb niks met dance en heb dus ‘nee’ gezegd”, aldus de 33-jarige Dunja in Dag Allemaal.

Toch kan Dunja Mees enkel vol lof zijn over haar toenmalige coach. “Regi is een geweldige kerel. Ik ben hem dankbaar dat ik m’n eigen songs voor de liveshows mocht uitkiezen en dat hij mij als coach mijn eigen parcours liet uitstippelen.”

Ondertussen werkt Dunja Mees onder haar artiestennaam Ayla Dunes aan haar eigen carrière. Na de single Lovelife brengt ze nu This Road uit. En daarmee vervult ze eindelijk haar droom.

“Mijn eigen muziek uitbrengen, dat wil ik blijven doen. Ik droom ervan om ooit met mijn eigen nummers op Werchter of in het Sportpaleis te staan. Al weet ik niet of dat realistisch is”, onthult Dunja Mees, oftewel Ayla Dunes, in Dag Allemaal.

Binnenkort start Entertainment Today met een (wekelijkse) nieuwsbrief. Mis dit niet en schrijf je nu meteen in!

* verplicht in te vullen
Entertainment Today