7 °C Antwerpen, BE
zondag 3 maart 2024
7 °C Antwerpen, BE
zondag 3 maart 2024

Theatertainment flirt in ‘Stuk Ongeluk’ met de wet van Murphy!

Stuk Ongeluk
© Theatertainment

Regisseur Stany Crets en acteurs Koen Van Impe, Tania Kloek, Kobe Van Herwegen, Sébastien De Smet, Jan Van Dyke, Britt Van der Borght, Dirk Van Vooren en Sven De Ridder gingen zondag, na een hectische repetitieperiode, in première met ‘Stuk Ongeluk’.

Het was voor de genodigen zondag geen sinecure om de binnenstad van Antwerpen te bereiken.  Sportief Vlaanderen kon zijn hartje ophalen tijdens de Antwerp 10 Miles en daardoor waren heel wat gasten maar net op tijd om te genieten van de dolle fratsen van de amateurtoneelkring ‘Willen Is Kunnen’ in Theater Elckerlyc.

Het weliswaar ficiteve theatergezelschap deed dan ook een meer dan hilarische poging om het stuk ‘Moord Op Haversham Manor’ een eigen invulling te geven. Onder leiding van een duivel-doet-al regisseur, speelt het gezelschap een thriller waarbij werkelijk alles verkeerd gaat.

Het stuk gaat alle kanten op behalve de goede en het decor overleeft de voorstelling niet. De totale verwarring begint al in de foyer, gaat door tijdens de pauze en eindigt niet bij het slotapplaus! De kans zit er dus dik in dat je na afloop naar spoed moet om de breuk te behandelen die je jezelf hebt gelachen…

The Play That Goes Wrong

Het gaat om de Vlaamse versie van de Britse comedy ‘The Play That Goes Wrong’. Deze voorstelling ging onlangs nog in première op Broadway. De Nederlander Owen Shumacher stond in voor de vertaling naar het Nederlands.

‘The Play That Goes Wrong’ is al jaren een overweldigend succes in Londen. Het stuk, waarin niets is wat het lijkt, is een snel gemonteerde, fysieke komedie met perfect getimede bloopers en een gigantische schat aan grappen.

Tickets, info en speelkalender: www.elckerlyc.be of 070 691 002.

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today