17 °C Antwerpen, BE
dinsdag 18 juni 2024
17 °C Antwerpen, BE
dinsdag 18 juni 2024

Thibaut ontgoocheld in VTM: “die bewuste uitzending was zó pijnlijk”

Foto: VTM

Thibaut kreeg gans Vlaanderen over zich heen toen hij het via een telefoontje uitmaakte met Veerle in Boer Zkt Vrouw. Ondertussen werd de man zelfs fysiek belaagd door mensen die het hem nog steeds kwalijk nemen.

Nochtans gaan Veerle en Thibaut weer op een normale, respectvolle manier met elkaar om, vertellen ze beide in Dag Allemaal. Thibaut is dan ook ontgoocheld over hoe VTM de uitzending gemonteerd heeft…

“Ik begrijp dat mensen die enkel de beelden gezien hebben mij een eikel vinden. Ik denk dat ik door die uitzending voor altijd vrijgezel zal blijven”, zucht Thibaut. Toch heeft hij Veerle niet als een baksteen laten vallen, beweert de 32-jarige bewakingsagent.

“Na het bewuste telefoontje waarin ik ’n einde heb gemaakt aan onze relatie, hebben we elkaar wel degelijk nog gezien en gesproken. Ik heb dat ook tegen An Lemmens gezegd, terwijl de camera’s draaiden, maar dat stuk hebben ze niet op tv getoond…” zucht Thibaut.

“Die hele uitzending… Dat was zo pijnlijk voor mij om te zien. Ik kreeg achteraf zelfs mijn vrienden en familie over mij heen. Gelukkig heeft Veerle een sms naar mijn familie gestuurd om uit te leggen hoe het écht gegaan is”, vertelt Thibaut in Dag Allemaal.

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today