22 °C Antwerpen, BE
zondag 14 juli 2024
22 °C Antwerpen, BE
zondag 14 juli 2024

Thomas Julian is klaar voor een drukke zomer!

Thomas Julian
© Thomas Julian

Zanger en accordeonist Thomas Julian maakt zich op voor een drukke zomer.  Hij is één van de artiesten die tijdens juli en augustus van badplaats naar badplaats trekt met Feest Op De Dijk.

Wie deze zomer een frisse verschijning wil zien die bovendien nog aardig zingt én een flinke portie accordeon kan spelen, moet naar de Belgische kust.  Thomas Julian is één van de artiesten die naast De Romeo’s, Lindsay, Filip D’Haeze en Herbert Verhaeghe.

Afgelopen zaterdag trok Thomas Julian met z’n familie richting Nieuwpoort om er alvast de sfeer van strand, zee en zon op te snuiven.  “Ik kijk echt uit naar de zomer die komen gaat,” zegt Thomas Julian.  “Optreden aan zee voelt niet als werken. Bovendien baadt de Belgische kust in het zomerseizoen in een sfeer van ontspanning en vrolijkheid.  Mensen zijn veel losser en dat maakt elk optreden tot een klein feestje,” besluit hij.

Op een eerste single, is het nog even wachten.  “Op dit moment doe ik heel wat ervaring op aan de zijde van Christoff. Ik kan echt veel van hem leren.  Pas als ik er helemaal klaar voor ben, komt er een eerste single.  Wat ik doe, wil ik ook perfect doen,” verklapt Thomas Julian.

Praktisch

Feest op de Dijk 2018 is een gratis gebeuren dat je kan meemaken op de volgende data en locaties: 12/07 Wenduine, 18/07 Bredene, 19/07 Middelkerke, 25/07 Nieuwpoort, 31/07 Westende, 08/08 Nieuwpoort, 09/08 Koksijde, 13/08 Blankenberge, 21/08 Bredene, 23/08 Middelkerke.

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today