22 °C Antwerpen, BE
zaterdag 21 augustus 2021
22 °C Antwerpen, BE
zaterdag 21 augustus 2021

Thuis-acteur krijgt het hard te verduren op sociale media

Foto: Showbizzsite.be

 
Dezer dagen start Mathias Vergels samen met zijn vriendin en ‘Thuis’-collega Lynn Van den Broeck een B&B in zijn ouderlijk huis. Dat probeert Mathias te combineren met zijn acteerwerk en zingen.
 
Daarnaast was Mathias onlangs vrijwilliger van Brothers of Solidarity en ging hij helpen bij de mensen met wateroverlast in Pepinster. Dat werd bij veel van zijn volgers op sociale media niet positief onthaald. “De reacties die ik daarop gekregen heb… Dat ik alleen maar in de belangstelling wil staan, dat ik beter mensen in m’n eigen streek zou helpen…”, doet Mathias zijn verhaal in Dag Allemaal.
 
Maar dat is jammer genoeg niet de enige commentaar die Mathias te slikken krijgt. “Als ik een foto van op vakantie post, ben ik een luierik. Toon ik mijn auto, ben ik tegen het milieu. Als ik fiets, ben ik ne groene , en als ik op mij n motor zit een doodrijder”. Toch is het voor Mathias helemaal niet de bedoeling om negatieve reacties uit te lokken. “Ik post enkel foto’s die ik later zelf graag wil terugzien”, aldus Mathias.

Binnenkort start Entertainment Today met een (wekelijkse) nieuwsbrief. Mis dit niet en schrijf je nu meteen in!

* verplicht in te vullen
Entertainment Today