15 °C Antwerpen, BE
zondag 2 oktober 2022
15 °C Antwerpen, BE
zondag 2 oktober 2022

Thuis-acteur laat Familie-actrice reclame maken voor opvallend product

Geert Hunaerts
Foto: PhotoNews

Geert Hunaerts kennen we vooral als Peter uit Thuis, maar in de acteur schuilt ook een ondernemer. Samen met twee vrienden verkoopt Hunaerts “fanssleeves” tijdens het EK Voetbal.

“We verkopen 24 fanssleeves, eentje voor elk deelnemend land aan het EK. Die van België verkoopt uiteraard het beste, maar ook die van Nederland, Spanje en Italië gaan vlot. Noord-Macedonië dan weer totaal niet…” lacht Geert Hunaerts in Story.

De sleeves zijn verkrijgbaar via de website fanssleeve.com, maar worden ook via Bol verkocht. “En ik breng elke bestelling persoonlijk in orde”, laat Geert Hunaerts noteren in Story.

De acteur trommelde ook enkele collega’s op om wat reclame te maken voor de fanssleeves. Zo maakten Stan Van Samang en Familie-actrice Karen Damen al promo op hun sociale media.

“Een grote mediacampagne is onbetaalbaar, dus heb ik inderdaad een aantal vrienden en collega’s gebeld met de vraag of ze het een leuk idee vonden om hun favoriete EK-finale kenbaar te maken via sociale media met mijn sleeves. Ik had het uiteraard begrepen als ze dat niet hadden zien zitten, maar het enthousiasme was er meteen”, klinkt het dankbaar bij Geert Hunaerts in Story.

Binnenkort start Entertainment Today met een (wekelijkse) nieuwsbrief. Mis dit niet en schrijf je nu meteen in!

* verplicht in te vullen
Entertainment Today