17 °C Antwerpen, BE
woensdag 14 juli 2021
17 °C Antwerpen, BE
woensdag 14 juli 2021

Thuis-actrice beleefde moeilijke periode: “ik had die scheiding niet helemaal verwerkt”

Lynn Van den Broeck
Foto: VRT

Lynn Van den Broeck blikt in Primo terug op haar jeugdjaren. De Thuis-actrice was een pubermeisje van 14 toen haar ouders uit elkaar gingen en dat was best wel een heftige periode.

“Dat was best heftig”, bekent de 28-jarige actrice in Primo. “Geen gemakkelijke leeftijd want je hebt al heel wat te verwerken. Hun breuk is op een goede manier gebeurd, zonder veel ruzies of zonder elkaar de duivel te willen aandoen, maar ik had daar wel veel verdriet over.”

“Mijn ouders probeerden dat wat te sussen en benadrukten altijd het positieve: twee huizen, twee kamers, twee verjaardagsfeestjes, alles dubbel … Dat was goed bedoeld, want ze wilden niet dat hun dochter verdrietig was, maar daardoor heb ik dat verdriet net langer meegesleept”, geeft Lynn Van den Broeck toe in Primo.

“Als ik weende zeiden ze: ‘Je moet niet huilen, het is toch beter zo?’ Het was eigenlijk niet toegestaan om verdrietig te zijn. Toen ik echter 18 of 19 was, merkte ik dat ik die scheiding toch niet helemaal had verwerkt”, bekent de actrice eerlijk in het weekblad.

Binnenkort start Entertainment Today met een (wekelijkse) nieuwsbrief. Mis dit niet en schrijf je nu meteen in!

* verplicht in te vullen
Entertainment Today