6 °C Antwerpen, BE
vrijdag 2 april 2021
6 °C Antwerpen, BE
vrijdag 2 april 2021

Thuis-actrice blikt terug op donkere periode: “ik zag mezelf niet graag”

Tine Priem
@VRT

Tine Priem staat ondertussen positief in het leven, maar dat was vroeger wel anders. Bij Anja Daems op Radio 2 praat de Thuis-actrice openhartig over de moeilijkste periode in haar leven.

“Ik ben nooit een makkelijk persoon geweest”, onthult Tine Priem op Radio 2. “Ik had een laag zelfbeeld en ik lag echt in de knoop met mezelf. Als er iets misging, zat ik voor lange tijd in de put.”

Haar mama hing post-its op de spiegel waarop ze voor haar dochter schreef: ‘Ik ben mooi.’ “Ik moest dat luidop van haar zeggen, maar ik kon het niet. Ik huilde en ik kreeg die zin echt niet over mijn lippen”, bekent de Thuis-actrice.

“Ik heb ook een aantal relaties gehad met mensen die niet bij mij pasten. Ik zag mezelf niet graag, dus hoe kon iemand anders mij dan graag zien?” blikt Tine Priem terug op haar moeilijke jaren bij Radio 2.

Uiteindelijk zou Tine Priem dankzij het boek ‘The Secret’ in combinatie met mindfulness tot inzicht komen. “Als je iets oprecht wilt, komt het tot jou. Alles waar ik dankbaar voor was, somde ik op voor ik ging slapen. Ik maakte ook een lijst met al mijn dromen en doelen. Die lijst hing ik boven mijn bed”, legt Tine Priem uit.

“Alles op die lijst is uitgekomen, ook meespelen in een serie als ‘Thuis’. Je kan echt veranderen als je dat wilt. Ik ben een totaal andere persoon dan vroeger. Als ik zie van waar ik kom, heb ik al een heel grote weg afgelegd”, klinkt het trots bij Tine Priem op Radio 2.

Binnenkort start Entertainment Today met een (wekelijkse) nieuwsbrief. Mis dit niet en schrijf je nu meteen in!

* verplicht in te vullen
Entertainment Today