14 °C Antwerpen, BE
vrijdag 25 juni 2021
14 °C Antwerpen, BE
vrijdag 25 juni 2021

Thuis-actrice Daphne Paelinck: “ik wilde zeker zijn dat ik alcohol mocht drinken”

Foto: Showbizz-Site

Daphne Paelinck is zwanger van haar tweede kindje, al geeft de Thuis-actrice toe dat ze die zwangerschap puur per toeval ontdekte.

“Ik deed die zwangerschapstest alleen maar omdat de feestdagen voor de deur stonden. Ik wilde er zeker van zijn dat ik alcohol mocht drinken. De porto die ik toen al binnen had, was meteen mijn laatste”, lacht Daphne Paelinck in Story.

“Pas twee weken later voelde ik me echt zwanger, want toen stak de misselijkheid op. Van mood swings had ik dan weer geen last. Ik voelde me zelfs opvallend rustig.”

Die misselijkheid zorgde er ook voor dat ze de zwangerschap al snel meedeelde aan de makers van Thuis: “Na zes weken al. Ik was voortdurend misselijk, moe en moest soms overgeven. Iedereen zag dat, maar ik wilde niet dat mijn collega’s dachten: ‘Oei, zou ze corona hebben?’”, verduidelijkt de 32-jarige actrice in Story.

“Door snel te communiceren viel er veel stress weg voor mij. Bovendien hadden de schrijvers zo meer tijd om er rekening mee te houden”, klinkt het bij de Thuis-actrice in het weekblad.

Binnenkort start Entertainment Today met een (wekelijkse) nieuwsbrief. Mis dit niet en schrijf je nu meteen in!

* verplicht in te vullen
Entertainment Today