2 °C Antwerpen, BE
dinsdag 28 november 2023
2 °C Antwerpen, BE
dinsdag 28 november 2023

Thuis-actrice doet opvallende onthulling: “zijn passage wordt een mijlpaal in Thuis”

Katrien De Becker
Foto: VRT

Katrien De Becker staat tegenwoordig met haar pluszoon op de set van Thuis. En de actrice die we kennen als Tania in de populaire één-serie onthult in Primo dat de passage van haar pluszoon een “mijlpaal wordt in de geschiedenis van Thuis”.

Pieter Jan De Paepe kruipt sinds kort in de huid van Xander, een personage dat niemand onberoerd laat. “De reacties liegen er inderdaad niet om,” vertelt de acteur in Primo. “Ik word arrogant genoemd, te agressief, te gewelddadig… Ik werd zelfs al een lelijke vent genoemd.”

Pieter Jan vindt echter niet dat ‘Xander’ arrogant is. “Je kan Xander toch moeilijk arrogant noemen? Hij is gewoon onhandelbaar en onberekenbaar,” aldus de 24-jarige acteur in het weekblad.

Pieter Jan De Paepe vindt het niet meteen leuk dat mensen hem “een lelijke vent” noemen, maar dat het personage zoveel gevoelens losmaakt bij de kijkers dan is dat wel een teken dat hij zijn job goed doet, meent de acteur.

“En let op, Xander gaat nog véél meer teweegbrengen. Wim Stevens, die Tom speelt, is ervan overtuigd dat het niet lang meer zal duren vooraleer de oude vrouwtjes me op straat gaan aanvallen met hun handtas,” lacht Pieter Jan in Primo.

En zijn plusmama kan dat enkel beamen: “Ik mag niets verklappen, maar het wordt nog bijzonder heftig. Xanders passage wordt een mijlpaal in de geschiedenis van Thuis,” voegt Katrien De Becker er met een knipoog aan toe. Dat belooft!

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today