5 °C Antwerpen, BE
dinsdag 7 december 2021
5 °C Antwerpen, BE
dinsdag 7 december 2021

Thuis-actrice: “Ik combineer het beste van twee werelden”

Lynn Van den Broeck
Foto: VRT

Lynn Van den Broeck speelt momenteel aan de zijde van haar partner Mathias Vergels in ‘Thuis’. Samen runnen ze ook nog eens een B&B en binnenkort is Lynn te zien in ‘Robin Hood’, een musical van Deep Bridge. Lynn is een bezige bij en weet goed wat ze wil. De ene moment een prinses, de andere moment een halve jongen, Lynn deinst voor niks terug.

“Het lijkt wel alsof ik het beste van beide werelden combineer. Er zijn momenten dat ik mezelf optut. Maar het is niet dat ik niet buiten kom zonder een dikke laag make-up of wanneer mijn nagels niet gevijld zijn. Hoe graag ik me ook pamper, ik ben net zo graag ‘one of the guys’, lacht Lynn in Primo.

Binnenkort start Entertainment Today met een (wekelijkse) nieuwsbrief. Mis dit niet en schrijf je nu meteen in!

* verplicht in te vullen
Entertainment Today