11 °C Antwerpen, BE
zondag 3 maart 2024
11 °C Antwerpen, BE
zondag 3 maart 2024

Thuis-actrice: “ik heb lang de dingen te veel opgekropt”

Lauren Muller - Thilly uit Thuis
@VRT

Lauren Müller kennen we allemaal als Thilly uit Thuis. De 33-jarige actrice geeft in Humo toe dat haar man haar soms wel eens ‘De Agressor’ noemt. Is Lauren zo’n agressief persoon?

“We zien onszelf graag als beheerste wezens, als mensen die controle hebben. Maar er zijn momenten waarop je dingen over jezelf leert die verrassend zijn, vaak zelfs oncomfortabel”, geeft Lauren Müller toe in Humo.

“Wat er boven komt drijven als je dronken bent, bijvoorbeeld, of hoe de manier waarop je seks hebt je iets vertelt over wie je fundamenteel bent. Maar het méést leer ik over mezelf wanneer ik boos ben. Dan voelt het alsof ik betrapt word op een kern van… Ja, van wat? Iets van agressie, een kleine vernielzucht”, geeft de Thuis-actrice toe.

“Ik heb lang de dingen te veel opgekropt. Dat heeft te maken met dat conflictvermijdend gedrag van me. Dat is niet gezond, weet ik nu. Je moet het onbehagen eruit laten – eens goed roepen. En als dat gebeurt, ja… Mijn man noemt me soms De Agressor”, lacht Lauren Müller in Humo.

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today