14 °C Antwerpen, BE
vrijdag 30 september 2022
14 °C Antwerpen, BE
vrijdag 30 september 2022

Thuis-actrice: “ik vind het moeilijk mijn lichaam te laten zien”

Foto: VRT

Vanya Wellens is al een aantal jaren vrijgezel. Ze brak met de vader van haar kinderen en lijdt een gelukkig leven als vrijgezel. Al ontbreekt er wel één belangrijk iets en dat is seks. Hoewel ze perfect wat zou kunnen rondfladderen en genieten van het leven, is er toch iets dat haar tegenhoudt.”

Ze getuigt erover in Humo. “Ik kan dat gewoon niet: seks voor de seks is niets voor mij. In bed moet het passioneel zijn, vurig – voor minder ga ik niet. En dat lukt me alleen met iemand tot wie ik me fundamenteel aangetrokken voel, iemand met wie ik liefde deel.”

Daarnaast is er nog één belangrijke oorzaak die Vanya tegenhoudt om seks te hebben met eender wie. “: Ik voel soms schaamte als ik mijn lichaam in de spiegel zie. Dat maakt het heel moeilijk om mezelf nog bloot te geven. Ik probeer om die onzekerheid zo weinig mogelijk uit te stralen, maar ik kan het niet helpen: ik ben niet zo tevreden met m’n lichaam. Ik moet wat sportiever zijn, zeg ik dan tegen mezelf, iets aan dat buikje doen. Ik wil graag een beetje magerder zijn. Erg, hè?”

Binnenkort start Entertainment Today met een (wekelijkse) nieuwsbrief. Mis dit niet en schrijf je nu meteen in!

* verplicht in te vullen
Entertainment Today