5 °C Antwerpen, BE
vrijdag 17 december 2021
5 °C Antwerpen, BE
vrijdag 17 december 2021

Thuis-actrice Kadèr Gürbüz: “het wordt alleen maar erger”

Kader Gurbuz
@Fonny Gijsels

Kadèr Gürbüz blikt in Humo terug op het moment dat de cast van Thuis te horen kreeg dat de opnames voor de populaire soap voor onbepaalde duur zouden worden stilgelegd omwille van het coronavirus. “Het was uitgerekend op een vrijdag de 13de dat alle Thuis-medewerkers een mail kregen met de mededeling dat er voorlopig geen opnames meer zouden plaatsvinden: van een ongeluksdag gesproken,” klinkt het bij de actrice in Humo.

“Aanvankelijk was ik in paniek,” geeft Kadèr Gürbüz toe. De actrice is ondertussen al dertig jaar bezig en nog nooit heeft ze ook maar één dag gemist wegens ziekte. Toch heeft ze snel een klik kunnen maken in haar hoofd. “Met dank aan het mooie weer,” geeft Kadèr Gürbüz toe. “Ik ben enthousiast beginnen te wandelen en te joggen, en ik lees ook veel in de tuin.” Toch stoort de actrice zich eraan dat ze zich zo weinig nuttig kan maken.

De Thuis-aflevering van vrijdag belooft alvast spannend te worden. En Kadèr Gürbüz heeft ook nog een boodschap voor alle mensen thuis die zich afvragen waar ‘Karin’ toch nu weer allemaal mee bezig is: “het wordt alleen maar erger”, grijnst Kadèr Gürbüz in Humo.

Binnenkort start Entertainment Today met een (wekelijkse) nieuwsbrief. Mis dit niet en schrijf je nu meteen in!

* verplicht in te vullen
Entertainment Today