28 °C Antwerpen, BE
dinsdag 25 juni 2024
28 °C Antwerpen, BE
dinsdag 25 juni 2024

Thuis-actrice onthult: “ik verdwijn even uit Thuis”

Foto: VRT

In augustus beviel Daphne Paelinck van een tweede dochtertje Mae. De zwangerschap en bevalling verliepen niet vlekkeloos, maar ondertussen stelt het hele gezin het goed en genieten ze vooral van elkaar. Binnenkort wordt Daphne terug op de set van ‘Thuis’ verwacht om terug in de rol van Christine te kruipen. Een moment waar Daphne heel erg naar uit kijkt. “Hoe sneller hoe liever. Ik voel me nu al klaar om er weer in te vliegen. Met die ploeg op de set staan geeft mij de zuurstof en energie die ik in het leven nodig heb. Ik ga trouwens ook opnieuw theater spelen, onder meer bij het EWT. En ook met mijn eigen productiehuis De Proefkonijnen ga ik projecten opstarten”, vertelt een enthousiaste Daphne aan Story.

Het personage Christine verdwijnt dus een tijdje uit ‘Thuis’. Maar dat zal niet gebeuren zonder eerst even aandacht te schenken aan ‘vzw Boven de wolken’, die op tv ‘Tussen de sterren’ zal heten. “Die vzw levert prachtig werk door ouders die een sterrenkindje hebben gekregen (net zoals Daphne haar personage in ‘Thuis’) kosteloos een prachtige fotoreportage van hun kindje aan te bieden”, licht Daphne toe.

Daphne is gelukkig en ze straalt. De actrice heeft alles waar ze van kan dromen: een prachtige job, twee fantastische kinderen en een partner waar ze binnenkort mee in het huwelijksbootje stapt. “Toen Randall op bezoek was, kreeg ik een vreemd bericht van vrienden, dat ik eens uit het raam moest kijken. Ik zag hen staan terwijl ze samen de woorden ‘zeg ja’ vormden. Ik begreep het niet goed, tot Randall op één knie ging en dé vraag stelde. Zijn aanzoek was zo mooi en betekenisvol. Hij zei immers: ‘In schone of moeilijke momenten: wij kunnen dat samen allemaal aan.’ Dat was wat ik nodig had. Een deugddoend moment”, aldus Daphne.

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today