11 °C Antwerpen, BE
maandag 29 mei 2023
11 °C Antwerpen, BE
maandag 29 mei 2023

Thuis-actrice over James Cooke: “dat programma is hem op het lijf geschreven”

Foto: Play4

Leah Thys gaf in een ver verleden les aan James Cooke op het Conservatorium van Brussel. “Hij was vier jaar een crème van een leerling”, klinkt het vol lof bij de Thuis-actrice in TV Familie. “Ik heb James in die periode heel goed leren kennen. Hij was praktisch altijd goedgemutst.”

“James heeft een geweldig gevoel voor comedytiming. Mijn punt is dat iemand die goed is in comedy meestal ook goed is in drama. En dat is zo bij James”, benadrukt Leah Thys in het weekblad. “Wat een doorzetter ook”, spaart Leah de complimenten niet.

Het verbaast Leah Thys allerminst dat James Cooke zo succesvol is geworden. “Hij is zo spontaan en eerlijk. Zowel plezier maken als serieuze gesprekken voeren met James is ontzettend fijn. Hij is empathisch en schuwt het niet zijn emoties toe te laten”, onthult de Thuis-actrice in TV Familie.

“James is iemand voor wie de zon altijd schijnt, maar hij geniet net zo hard van de onweerswolken van het leven. Om die reden vind ik ‘Leef!’, waarin hij terminaal zes zieke mensen volgt, hem op het lijf geschreven. James is een showman die graag in de schijnwerpers staat, maar net zo graag anderen in het zonnetje zet”, klinkt het vol trots bij Leah Thys.

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today