10 °C Antwerpen, BE
dinsdag 23 april 2024
10 °C Antwerpen, BE
dinsdag 23 april 2024

Thuis-actrice Tine Priem: “Ik had daar geen stress voor”

Tine Priem
Foto: VRT

Veel aanstaande bruiden hebben enorm veel last van voorhuwelijksstress. Maar als het een gespeeld huwelijk is, valt dat allemaal best wel mee. Actrice Tine Priem – gekend als Tamara in ‘Thuis’ – treedt in de soap in het huwelijksbootje met haar schermpartner Bob. Hoe ze naar die dag toegeleefd hebben, vertelt ze in Story.

Bij een huwelijk komt veel kijken: de setting moet goed zitten, de speeches foutloos neergepend en de outfits moeten on point zijn. Gelukkig hoefde Tine zich daar allemaal geen zorgen rond te maken.

In de aflevering van ‘Thuis’ van afgelopen donderdag was het huwelijk tussen Tamara en Bob te zien. Die opnamedag stond al eventjes op de planning en zowel fans als cast keken ernaar uit.

Zelf had Tine weinig of geen zenuwen voor de opnames. “Nee, ik heb er vooral van genoten. Het was zo fijn om de hele cast samen te zien”, zegt ze over die bewuste dag.

Het speelt in haar voordeel dat ze in het echte leven nog niet zo lang geleden zelf trouwde. “Ik ben zelf nog maar twee jaar geleden getrouwd, dus kon ik me heel makkelijk inleven in de rol van bruid”, vertelt Tine

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today