4 °C Antwerpen, BE
dinsdag 27 februari 2024
4 °C Antwerpen, BE
dinsdag 27 februari 2024

Thuis-actrice Tine Priem lanceert unieke journal

Tine Priem
Foto: VRT

Onlangs kwam de geluksplanner van actrice Tine Priem uit: Van geluk gesproken. Als overtuigd aanhanger van journaling hoopt ze met haar eigen dagboek ook anderen te inspireren om dagelijks een moment voor zichzelf te reserveren en bewust tijd te nemen om dromen en doelen neer te schrijven. Ze is hier zelf jaren geleden mee begonnen en ondanks een zeer drukke carrière en enkele persoonlijke uitdagingen heeft het haar enorm geholpen om toch positief en doelgericht in het leven te staan. 

Journaling is de laatste jaren steeds populairder geworden. Je neemt bewust tijd voor jezelf door je gedachten en gevoelens neer te pennen in een geschreven dagboek. Ook actrice Tine Priem houdt al jarenlang haar doelen en dromen bij in een dagboek. “Journaling heeft me geholpen om gerichter actie te ondernemen en te geloven in mezelf. Ondanks mijn drukke carrière is zelfzorg echt mijn hoogste prioriteit geworden”, zegt Tine. “Naast mindfulness en manifesteren plan ik elke ochtend en avond bewust vijftien minuten voor mezelf in. Het is qualitytime met mezelf die ik verdien en waardoor ik ook merk dat ik gelukkiger in het leven sta.”

Met haar nieuwe geluksplanner wil ze anderen op weg helpen om te leren focussen op wat je gelukkig maakt en waar je van droomt. Door twintig weken lang dagelijks bewust tijd te nemen om dat neer te pennen, zal je productiever en gerichter bij je doelen komen. Je emoties en gedachten uitschrijven helpt je bovendien om patronen te herkennen (en doorbreken), jezelf te leren waarderen en je aandacht te richten op het positieve. Is dat niet Van geluk gesproken? 

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today