15 °C Antwerpen, BE
zondag 15 november 2020
15 °C Antwerpen, BE
zondag 15 november 2020

Tiany Kiriloff, Cesar Casier en Vincent Banić ambassadeurs vijfde editie #MODEinOOSTENDE

Mode In Oostende - Tiany Kiriloff, Cesar Casier en Vincent Banić
© Diego Franssens

De jubileumeditie van #MODEinOOSTENDE belooft een topper te worden. Toerisme Oostende vzw kon naast Belmodo-gezicht Tiany Kiriloff ook topmodel Cesar Casier en Familie-acteur en model Vincent Banić strikken als gezichten voor #MODEinOOSTENDE. Samen met modejournalisten Ingeborg Deleye en Timon Van Mechelen maakten ze een selectie van Oostendse winkels. Deze winkels zullen tijdens het weekend van 15 en 16 september in de kijker worden gezet tijdens de vijfde editie van #MODEinOOSTENDE.

#MODEinOOSTENDE is ondertussen een vaste waarde in de shoppingkalender van Oostende. Belmodo-gezicht Tiany Kiriloff nodigt enkele stijliconen uit om samen met haar het Oostendse winkelaanbod te verkennen. Dit jaar viel de keuze op Cesar Casier en Vincent Banić. Fashion & lifestyle journalisten Ingeborg Deleye en Timon Van Mechelen stonden de ambassadeurs bij met hun expertise om de selectie van winkels te maken.

Jaarlijks zakken heel wat fashionista’s af naar de Stad aan Zee voor het nodige shoppingplezier. Tijdens het weekend van #MODEinOOSTENDE kan je een shoppingroute doorheen de stad volgen, terwijl in de deelnemende winkels verschillende in-store events worden georganiseerd. Elk jaar staan er verschillende modeshows, workshops en traktaties op het programma. Een overzicht van de deelnemende winkels en de verschillende activaties vind je op www.visitoostende.be/modeinoostende en op www.belmodo.be/modeinoostende

Binnenkort start Entertainment Today met een (wekelijkse) nieuwsbrief. Mis dit niet en schrijf je nu meteen in!

* verplicht in te vullen
Entertainment Today