17 °C Antwerpen, BE
dinsdag 18 juni 2024
17 °C Antwerpen, BE
dinsdag 18 juni 2024

Tine Priem: “Ik vond dat bijna normaal”

Foto: VRT

Als actrice heeft Tine Priem natuurlijk niet de meeste zekerheid in haar leven. Toch is de situatie al een pak beter dan vroeger, toen ze nog aan jobhoppen deed.

“Door al die korte opdrachten had ik moeite om financieel rond te komen. Die onzekerheid maakte mij ongelukkig en onrustig. Ik heb veel audities gedaan, maar werd ook vaak afgewezen”, blikt ze terug in Tv Familie.

Een goede en stabiele job is iets wat Tine gelukkig maakt, maar er zijn nog dingen die haar meteen happy maken. Zo wordt ze heel blij van zich te omringen door mensen die ze graag ziet. Ook leuke vooruitzichten maken haar gelukkig.

Voor Tine is het ook belangrijk om tijdig naar haar lichaam te luisteren. Dat geeft vaak duidelijke signalen wanneer het teveel wordt.

“Ik had vaak hoofdpijn en op den duur vond ik het bijna normaal om drie dagen na elkaar hoofdpijn te hebben. Tegenwoordig kan ik stresssignalen makkelijker herkennen. Wanneer ik vrij was, sprak ik vroeger altijd af met vriendinnen of familie. Inmiddels weet ik dat wanneer je ja zegt tegen iemand anders, je eigenlijk nee zegt tegen jezelf. Me-time inplannen is daarom heel belangrijk.”

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today