15 °C Antwerpen, BE
maandag 24 juni 2024
15 °C Antwerpen, BE
maandag 24 juni 2024

Tine Priem: “Ik wilde niet in de negativiteit blijven hangen”

Foto: VRT

Er zijn mensen die altijd wat uitdaging nodig hebben in hun leven om positief en gelukkig te blijven. Ook actrice Tine Priem kan zo’n triggers wel gebruiken. Zij speelt al heel wat jaren Tamara in ‘Thuis’, maar een nieuwe uitdaging is altijd welkom.

Zo heeft ze nu ook een boek op de markt gebracht. Daarover vertelt ze zelf wat meer in Dag Allemaal. En dat ze trots is op haar boek, dat is duidelijk.

“Het is een geluksplanner waarin de lezer twintig weken lang z’n dagen invult, gebasseerd op het principe van journaling. Ik deed het zelf ook toen ik in een moeilijker periode zat. Alles sloeg tegen en op een gegeven moment maakte ik de klik om aan mezelf te beginnen werken en niet te blijven hangen in negativiteit.”

Priem volgde toen een cursus mindfulness van tien weken en daar leerde ze dat ze meer in het moment zelf moest leven en dat ze duidelijke doelen voorop moest stellen.

“Het idee van journaling is om elke dag een moment voor jezelf te hebben waarin je focust op wat belangrijk is voor jou in’t leven en waarvoor je dankbaar bent. Want zelfs al heb je een superslechte dag, er gebeurt altijd wel iets positiefs. Maar misschien stond je er gewoon niet bij stil.”

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today