7 °C Antwerpen, BE
vrijdag 23 februari 2024
7 °C Antwerpen, BE
vrijdag 23 februari 2024

Tine Priem: “Je moet je daarvoor niet schamen”

Foto: VRT

Iedereen heeft zo wel een plekje waar hij of zij zich op z’n best voelt en even tot rust kan komen of eventjes kan bezinnen. Ook Tine Priem heeft zo’n plekje. Zij trekt vaak naar het Liedemeerspark dicht bij Gentbrugge.

“Naar hier wandelen doe ik met een koptelefoon op mijn hoofd. Met een geleide wandelmeditatie. Ondertussen heb ik ook mijn dagelijks aantal stappen gezet. Ook niet onbelangrijk. Ik fitness wel veel, maar als ik eens geen zin heb, is zo’n wandelvakantie een ideaal vervangmiddel”, zegt Tine in Primo.

Tine heeft af en toe nood aan wat rust en zeker nadat ze drie jaar geleden met een burn-out heeft geworsteld. Haar favoriete plek heeft haar geholpen om eruit te geraken.

“Zo’n burn-out, het is niet iets waarvoor je je moet schamen. Het is oké om toe te geven dat het even niet gaat. En als het even niet gaat, zoek dan de natuur op. Terug aarden. Dat heeft in mijn geval enorm geholpen. De natuur was heel belangrijk tijdens mijn herstel. Ik heb er heel veel aangehad om tussen de bomen te zitten. Omdat je hier weinig prikkels vindt.”

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today