7 °C Antwerpen, BE
vrijdag 23 februari 2024
7 °C Antwerpen, BE
vrijdag 23 februari 2024

Tine Priem: “Mijn lichaam stuurt sneller signalen uit”

Foto: VRT

Het zou meer en meer moeten worden aangemoedigd om openhartig te kunnen zijn over het praten rond mentaal welzijn. Heel wat mensen durven er niet mee naar buiten te komen omdat ze schrik hebben voor de reacties.

Net daarom is het positief dat heel wat bekende Vlamingen het wel doen. Tine Priem is vol lof over het feit dat Pommelien Thijs naar buiten kwam met haar diagnose van ADD, een concentratiestoornis.

“Ze maakt het onderwerp meer bespreekbaar. Zelf kreeg ik op mijn post waarin ik getuigde over mijn burn-out veel positieve reacties. Zoveel, dat had ik niet verwacht. Heel wat volgers herkenden zich in mijn verhaal en hebben er steun uit gehaald”, klinkt het in Tv Familie.

Tine voelt zich nu een heel stuk beter, maar ze blijft toch waken over haar mentale gezondheid. Ze wil het nooit meer zo ver laten komen.

“Dat is nu mijn prioriteit. Sinds die burn-out stuurt mijn lichaam signalen uit waar ik rekening mee houd. En sinds kort volg ik stresstherapie. Om paniekaanvallen en dergelijke te vermijden met ademhalingstechnieken.”

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today