-0 °C Antwerpen, BE
dinsdag 28 maart 2023
-0 °C Antwerpen, BE
dinsdag 28 maart 2023

Tine Priem over energiecrisis: “Zo bespaar je veel water”

Foto: VRT

Kranten en weekbladen strooien lustig in het rond met allerlei tips om energiezuinig te leven. Nu de prijzen ongekende hoogtes bereiken is het belangrijker dan ooit dat we goed opletten en zo zuinig mogelijk proberen te leven.

Ook Tine Priem heeft al moeten ondervinden dat het leven de laatste maanden een pak duurder is geworden en ook zij denkt na waar ze kan besparen.

“Ik ben me bewuster van mijn uitgavenpatroon en probeer ook slimmere keuzes te maken. Vroeger reed ik nogal makkelijk speciaal naar Antwerpen om vrienden te zien. Nu probeer ik het al sneller te combineren met het werk, omdat ik dan toch al op de baan ben”, bekent ze in Primo.

Al is er één vlak waarop Tine liever niet bespaart en dat is eten. Al moet ze toegeven dat ze ook daar toch op de prijzen begint te letten. “Ik bekijk tegenwoordig wel meer wat er in de aanbieding staat. Dat koop je vaak met een fikse korting.”

Tot slot nog een laatste tip van Tine: “In de badkamer probeer ik te multitasken. In de douche kan je onder meer je tanden poetsen en je benen scheren terwijl je je wast. Allemaal zo snel mogelijk natuurlijk. Want door korter te douchen bespaar je veel water.”

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today