8 °C Antwerpen, BE
maandag 6 februari 2023
8 °C Antwerpen, BE
maandag 6 februari 2023

Tine Priem: “We voelden ons daar allebei niet goed bij”

Tine Priem
Foto: VRT

Heel wat bekende Vlamingen hebben een eigen boetiek of online webshop. Dat is bij ‘Thuis’ -actrice Tine Priem niet anders. Haar online boetiek Gingers.be bestaat 2 jaar en ze lanceert nu ook een No Waste-campagne.

Tine haar boetiek kan op heel wat trouwe en bekende fans rekenen waaronder Tines beste vriend musicalacteur Christophe Coenegrachts. Zij begonnen samen te brainstormen over wat ze zouden kunnen doen met onverkochte stuks uit oude collecties.

“Vaak gaat dat over één of twee kledingstukken, maar van een leren broek hadden we er nog verschillende over. Mooi en tijdloos. We kunnen die leuke items toch niet zomaar wegdoen”, vertelt Priem in Tv Familie.

En toen ontstond het idee voor de No Waste-campagne. “De kwaliteit van de kleding is top maar wordt met korting te koop aangeboden omdat het om eindereeksen gaat. Ook door minder in te kopen, willen we met Gingers duurzamer zijn. Less is more.”

Niet teveel kledij inkopen, in het begin is het moeilijk inschatten. Maar ondertussen heeft Tine al veel bijgeleerd. “We zijn gestart met kleding die in de lijn lag van wat we allebei graag zien. Na enkele maanden kochten we vooral kleding aan waarvan we dachten dat onze klanten ze leuk zouden vinden. Maar we voelden ons daar niet goed bij. Uiteindelijk verkopen we nu alleen maar spullen waar we volledig achter staan.”

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today