2 °C Antwerpen, BE
woensdag 6 december 2023
2 °C Antwerpen, BE
woensdag 6 december 2023

Tinne Oltmans kijkt vooruit: “Ik zie mezelf niet passen in het traditionele plaatje”

Ze is blij hoe het nu loopt

Foto: DPG Media

Het lijkt Tinne Oltmans voor de wind te gaan. De actrice heeft de hoofdrol in de telenovelle ‘Lisa’ en in februari lanceert ze ook een nieuwe eigen single. Op liefdesvlak gaat het wat minder, maar daar ligt de actrice nog niet meteen van wakker. Ze kijkt vol goede moed vooruit naar de toekomst.

“Dat toekomstbeeld verandert van tijd tot tijd. Ik zie mezelf niet passen in het traditionele plaatje van huisje, boompje, beestje. De vraag waarmee ik nu vooral bezig ben, is hoe ik rust kan vinden in een soort van vrijheid. Zo vind ik het bijvoorbeeld wel leuk om te verhuizen. Om op een nieuwe plek terecht te komen en nieuwe impulsen te krijgen”, reageert Oltmans in Het Laatste Nieuws.

Mama worden, dat zit er dus binnenkort en in de nabije toekomst nog niet in. “Ik zie dat zelf ook nog niet voor me. Maar ik ben wel goed met kinderen, en zou graag de waarden en normen doorgeven die ik thuis heb meegekregen. De innige band die ik met mijn jongere zus heb, zou ik ook graag willen zien bij mijn eigen kinderen.”

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today