15 °C Antwerpen, BE
zondag 19 mei 2024
15 °C Antwerpen, BE
zondag 19 mei 2024

Tom Dice is terug met ‘Better Days’

Tom Dice
© RV

Tom Dice waagt zich op zijn nieuwe plaat aan 12 ijzersterke covers in een heel eigen frisse muzikale stijl gebracht. Elke week bracht Tom met een cover op radiozender JOE in de ochtend bij ‘Sven & Anke’. De reacties waren lovend, maar het was één luisteraar die Tom op het idee bracht om het werk te verzamelen op een nieuw album: “Deze moet je allemaal uitbrengen en verzamelen op een CD. Zo goed is dit!”, reageerde een enthousiaste JOE-luisteraar. En zo geschiedde.  De nieuwe plaat verschijnt eind deze week.

Het album ‘Better Days’ is een verzameling van 12 covers van enkele legendarische en grote internationale hits van onder andere Spice Girls, Lionel Richie, Bastille, Rihanna… Maar Tom brengt deze songs keer op keer in een verrassende, originele en uiterst eigentijdse productie. Nieuw en tegelijk heel herkenbaar. Een gouden formule!

De plaat sluit af met twee originele tracks als bonus: ‘Cannonball’ en de nieuwe single ‘Better Days’. Waarmee Tom Dice zijn nieuwe muzikale richting laat voelen. “Better Days staat voor het begin van iets nieuws. Laat on maar optimistisch vooruit kijken. Dat geeft ons niet alleen een beter gevoel, maar je haalt er ook energie uit! Het gisteren kun je niet meer veranderen, het morgen wel. ‘Better Days’ are coming.”, aldus Tom Dice.

Met ‘Better Days’ is Tom Dice helemaal terug! Hij gaf onlangs drie optredens in het Antwerpse Sportpaleis, als support act van de concerten van Stan Van Samang en tijdens de eerste editie van het muziekfestival Marktrock Indoor. Hij heeft zijn eigen rubriek op radiozender JOE en nu is er zijn nieuwe album ‘Better Days’.

Tracklist

 1. Wannabe
 2. All Night Long
 3. Symphony
 4. Pompeii
 5. Livin La Vida Loca
 6. Love Me Like You Do
 7. You’Re Beautiful
 8. That Don’T Impress Me Much
 9. Something Just Like This
 10. Diamonds
 11. Another One Bites The Dust
 12. I Wanna Dance With Somebody
 13. Tom – Cannonball
 14. Tom – Better Days

‘Better Days’ van Tom Dice verschijnt aanstaande vrijdag 23 maart 2018 als download en als fysiek album.

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today