15 °C Antwerpen, BE
zaterdag 14 november 2020
15 °C Antwerpen, BE
zaterdag 14 november 2020

Tom Dice zoals jij hem nog niet kent: ‘Regering van mijn voeten’

Tom Dice
Foto: Medialaan/Joe

Voor Tom Dice is de maat vol. De meest recente extra coronamaatregelen zijn er teveel aan. Met lede ogen ziet de zanger hoe de optredens van hem, zijn vriendin Kato en alle andere collega’s één voor één worden geannuleerd of zij het met de helft van het publiek moeten doen. Optreden voor 100 of 200 mensen op een grote locatie, dat is niet echt realistisch.

Wat de zanger ook tegen de borst stoot, is dat vliegtuigen met volle capaciteit mogen vertrekken. Tom besloot daarover een vraag te stellen aan viroloog Marc Van Ranst: “Kan u mij vertellen of u heeft aangeraden ook de vliegtuigen in capaciteit te beperken? Mijn sector begrijpt beslissing om evenementen nog meer af te slanken. Tegelijk begrijpen ze niet dat dat niet wordt doorgetrokken in luchtvaart.”

En ja hoor, Marc Van Ranst had een antwoord voor Tom Dice: “Meer nog, ik raad al maanden af op niet-essentiële vliegtuigreizen te maken. Dit gaat enkel problemen opleveren”, tweette Marc Van Ranst woensdagnamiddag.

Voor Tom Dice is het zo klaar als een klontje: “Regering van mijn voeten dus, Europa van mijn voeten dus, wereld van mijn voeten dus”.

Binnenkort start Entertainment Today met een (wekelijkse) nieuwsbrief. Mis dit niet en schrijf je nu meteen in!

* verplicht in te vullen
Entertainment Today