11 °C Antwerpen, BE
maandag 29 mei 2023
11 °C Antwerpen, BE
maandag 29 mei 2023

Tom en Kato van ‘The Starlings’: “We vertelden het pas toen het was misgelopen”

Foto: VRT

Het koppel Tom Dice en Kato Callebaut beleefde het afgelopen jaar een turbulente periode. Vooral Kato kreeg het zwaar te verduren. Op een jaar tijd verloor ze haar moeder, haar oma en het ongeboren kindje dat ze samen met Tom verwachtte. In Story geven ze een openhartig interview over hoe ze die periode beleefd hebben.

In oktober van vorig jaar gaven The Starlings een concert ten voordele van Sterrenkinderen, een organisatie die zich inzet voor ouders van kindjes die voor, tijdens of na de geboorte het leven lieten.

Net op dat moment sloeg ook bij Kato het noodlot toe. Tijdens hun optreden voelde ze dat er iets niet juist was en trok het koppel naar het ziekenhuis. Daar bleek Kato een miskraam gehad te hebben.

“Onze zwangerschap was niet gepland, maar we keken er enorm naar uit om ouders te worden”, vertelt het koppel. 

Ook Tom had het moeilijk. “Kato zo droevig zien deed me veel pijn. Ik kon me ook niet voorstellen hoe zij zich voelde”, zegt hij. “Het enige wat ik kon doen, was er zijn voor haar. Er was verder ook niemand op de hoogte van onze zwangerschap. We vertelden het pas nadat het was misgelopen”, vertelt hij aangeslagen.

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today