16 °C Antwerpen, BE
dinsdag 18 juni 2024
16 °C Antwerpen, BE
dinsdag 18 juni 2024

Tom Waes blikt terug op echtscheiding: “dat was de donkerste periode uit mijn leven”

Tom Waes

Tom Waes ontdekte tijdens de eerste lockdown in het voorjaar dat hij enorm kon genieten van thuis te blijven en tijd te spenderen met zijn echtgenote Mieke. “We hadden plots zeeën van tijd om rustig samen door te brengen, een luxe die we nog niet kenden”, vertelt Tom Waes in Dag Allemaal.

Nochtans zag Tom Waes zijn vorige huwelijk op de klippen lopen doordat hij niet genoeg tijd maakte in zijn agenda voor zijn relatie…

“Mijn huwelijk is indertijd vooral op de klippen gelopen door mijn uithuizigheid, omdat we daardoor te weinig dingen samen deden. Dat was ongetwijfeld de donkerste periode uit mijn leven”, geeft Tom Waes grif toe.

“Een tweede relatie, een tweede kans die ik niet wou verbrodden. Ik nam me dus voor niet in dezelfde val te trappen en genoeg tijd samen met Mieke door te brengen. De omstandigheden waren ook gunstiger. Ik was al wat meer gesetteld, rustiger en een stuk zekerder over mijn toekomst. Maar een 9-to5-job heb ik natuurlijk nooit gehad”, klinkt het bij Tom Waes in Dag Allemaal.

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today