12 °C Antwerpen, BE
donderdag 23 mei 2024
12 °C Antwerpen, BE
donderdag 23 mei 2024

Tom Waes druk bezig met Reizen Waes: Vlaanderen

Foto: VRT

Tom Waes is momenteel bijna halfweg in de opnames voor Reizen Waes: Vlaanderen.

Na zijn oproep naar de Eén-kijkers voor tips kreeg Tom meer dan 3.000 suggesties binnen. Hij reist deze zomer door alle Vlaamse provincies, op zoek naar straffe verhalen, unieke belevenissen en mooie plekken. De zomer brengt hem van de verlaten Westhoek tot de bodem van de Noordzee, van het centrum van Antwerpen tot de uithoeken van de Kempen.

Tom Waes: “M’n oproep aan de Eén-kijkers heeft me héél positief verrast. We zijn nu halfweg de opnames en ik ben al op geweldige plekken geweest en heb al erg mooie verhalen leren kennen. Zo heb ik in de Westhoek een tip gekregen over de mysterieuze dood van mijn overgrootvader, maar ben ik ook uitgenodigd om een cursus West-Vlaams te volgen. In Oost-Vlaanderen heb ik geprobeerd om een vergeten culinaire traditie op de kaart te zetten en zelfs mijn geliefde Antwerpen heb ik nog van een heel andere kant leren kennen.”

Tom verkent niet enkel het land, maar ook de Noordzee, hij gaat kamperen bij Doel en chef Kobe Desramaults bereidt muskusrat voor de presentator. Tom Waes staat meer dan één beproeving te wachten in Reizen Waes: Vlaanderen.

Reizen Waes: Vlaanderen: dit najaar op Eén.

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today