13 °C Antwerpen, BE
zondag 28 mei 2023
13 °C Antwerpen, BE
zondag 28 mei 2023

Tom Waes en Gert Verhulst in Beste Kijkers

Gert Verhulst
Foto: DPG Media

Nathalie Meskens ontvangt in Beste Kijkers één van de hardst werkende mannen uit showbizzland: Gert Verhulst.  Nathalie zal trouwens haar mannetje moeten staan want Jens Dendoncker brengt testosteronbom Tom Waes mee. Vier mannen en één vrouw.

Niemand die er van de week kon naast kijken: de verkiezingen waren weer in het land! Beste Kijkers verzamelde de meest opvallende fragmenten uit de marathonuitzendingen. Maar ook de origineelste slogans van de afgelopen campagne worden op een rijtje gezet.

Tom Waes blijkt ook achter de camera een held te zijn. Tijdens ‘Reizen Waes’ bestuurt hij blijkbaar de drone-camera. Maar Tom Waes zou Tom Waes niet zijn als hij daarbij geen verwondingen opgelopen heeft.

Hoort u het ook soms? In Engelstalige liedjes lijken soms Nederlandse zinnen te zitten. Dit fenomeen heet ‘Mama-appelsap’. De panelleden proberen te achterhalen welke artiest van zichzelf vindt dat hij een stinkdier is en wat Bobbejaan Schoepen in een liedje van Prince komt doen.

In de archiefronde ‘Je herbeleeft het hier’ is er een terugblik naar het legendarische spelprogramma ‘De Juiste Prijs’. Hoe goed kunnen de panelleden nog rekenen in Belgische frank? En kunnen ze raden wat de prijzen waren van gebruiksvoorwerpen uit 1990?

Tot slot laat het panel na de recente schandalen zijn licht nog schijnen over enkele discutabele maar hilarische fases uit het voetbal.

Beste Kijkers, woensdag 17 oktober 2018 om 21u45 bij VTM.

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today