6 °C Antwerpen, BE
donderdag 25 april 2024
6 °C Antwerpen, BE
donderdag 25 april 2024

Tom Waes nog altijd onder de indruk van traumatiserende ervaring

Tom Waes

Eind juli werd er ingebroken bij Tom Waes en de televisiemaker geeft toe dat hij dat trauma nog steeds niet verwerkt heeft. “Ik word er elke dag aan herinnerd,” geeft Tom Waes toe in Dag Allemaal.

De inbrekers gingen immers aan de haal met de dure Rolex van Tom Waes, een cadeau dat hij 15 jaar geleden kreeg van zijn echtgenote Mieke. “Telkens als ik naar m’n pols kijk, besef ik: mijn horloge ben ik voor altijd kwijt.” Tom Waes beseft echter dat hij zich er overheen moet zetten. “Weg is weg,” klinkt het ontgoocheld bij het televisiegezicht.

Tom Waes reageerde woest nadat inbrekers hem een bezoekje brachten. “‘Vannacht ingebroken en gestolen. Rolex was een cadeau van Mieke 15 jaar geleden. Als iemand deze aangeboden krijgt: beloning gegarandeerd! Rotzakken. Blijf uit iemands huis die zich uit de naad werkt! Losers,” deelde Tom Waes op 24 juli. Toen hoopte de televisiemaker nog dat hij zijn Rolex zou terugvinden. Hij deelde foto’s en serienummers omdat de Rolex zo’n emotionele waarde had, maar uiteindelijk zou Tom zijn uurwerk niet meer terugzien.

“Ik begrijp eigenlijk niet wat die dieven heeft bezield,” aldus Tom Waes in Dag Allemaal. Tom Waes was niet thuis op het moment van de feiten en op veelbetekenende toon doet hij daarover volgende uitspraak in Dag Allemaal: “Voor die inbrekers was dat een geluk,” klinkt het hard bij de televisiemaker.

Ondertussen kan Tom Waes zijn gedachten wel verzetten met een drukke agenda. Opnames voor het tweede seizoen van ‘Undercover’, het nieuwe programma ‘Kamp Waes’, een nieuw seizoen van ‘De Blacklist’ op Ketnet, en natuurlijk de voorbereidingen voor het vijfde seizoen van ‘Reizen Waes’. “Ik weet wel wat te doen, ja,” lacht Tom Waes in Dag Allemaal.

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today