9 °C Antwerpen, BE
vrijdag 1 maart 2024
9 °C Antwerpen, BE
vrijdag 1 maart 2024

Tom Waes razend: “dat begrijp je toch niet?”

Tom Waes
Foto: Photo News

Tom Waes onthult in Story zijn ergernissen over de coronacrisis. Zelf kwam hij tot rust tijdens de eerste lockdown in het voorjaar, maar over zijn kinderen maakt hij zich zorgen.

Tom Waes groeide dichter naar zijn vrouw Mieke toe tijdens die eerste lockdown: “Normaal zit ik 150 dagen in het buitenland, maar opeens zaten we met twee gedurende drie maanden in een appartement. Dat was aanpassen, maar we hebben er vooral heel erg van genoten”, aldus Tom Waes in Story.

Maar voor zijn kinderen vond hij de pandemie afschuwelijk. “Ze zijn jong en willen uitgaan, maar niets kon. Mijn twee dochters zijn net afgestudeerd en kregen hun diploma gewoon opgestuurd per post”, klinkt het ontgoocheld bij Tom Waes.

De dochters zitten op kot en Tom en Mieke zien hen enkel als ze gaan wandelen. “Dat is zuur, maar het is nu zo. Voor iedereen”, klinkt het gelaten bij Tom Waes. Maar als hij dan beelden ziet van overvolle luchthavens, dan kookt Toms potje toch over…

“Dat snap je toch niet? Als je nu in de zorg zit en je ziet dagelijks mensen sterven, word je toch zot? Waar gaan al die mensen trouwens naartoe?” klinkt het vol ongeloof bij Tom Waes in Story.

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today