18 °C Antwerpen, BE
vrijdag 13 mei 2022
18 °C Antwerpen, BE
vrijdag 13 mei 2022

Tweede rechtszaaltheater op gang getrapt

© Uitgezonderd

Veel volk op de rode loper aan Theater Elckerlyc. Pers en genodigden waren talrijk opgekomen voor de première van Assisen 2 – De Gifmoord van productiehuis Uitgezonderd.

Heel wat ogen waren gericht op Karen Damen die op flamboyante wijze op de getuigenbank zit. Een rol haar op het lijf geschreven door regisseur Frank Van Laecke. Ook deze keer gaan Francesca Vanthielen en Kürt Rogiers verbaal met elkaar in de clinch. Zij moeten de publieksjury zien te overtuigen van schuld of onschuld.

Voor de première gingen al 10 000 tickets over de toonbank voor deze voorstelling. Deze week werden nog twee extra voorstellingen opengesteld op 2 en 3 februari.

Regisseur Frank Van Lacke tekende opnieuw voor een bijzonder en interactief concept waarbij een spraakmakend moordproces, inclusief flash-backs op de scène wordt gebracht op een wijze waarbij het pubiek meegesleept wordt in de betogen van procureur, advocaat en voorzitter van de jury. Het publiek fungeert als volksjury en beslist over schuld of onschuld van de beklaagde. Regisseur Frank Van Laecke gelooft sterk in zijn team:”Ik beschik, stuk voor stuk, over ijzersterke acteurs, allemaal, op hun eigen manier laten ze zich gelden op het podium.

Sfeerverslag

Binnenkort start Entertainment Today met een (wekelijkse) nieuwsbrief. Mis dit niet en schrijf je nu meteen in!

* verplicht in te vullen
Entertainment Today