10 °C Antwerpen, BE
maandag 26 oktober 2020
10 °C Antwerpen, BE
maandag 26 oktober 2020

Tweede single RIET is 'Meer dan ooit'

Riet Muylaert (Jackobond) is vanaf nu: RIET. Ze heeft een plaat gemaakt met de titel “Aardbeien in Januari” die in september 2020 uitkomt.

Hier is ze met haar tweede single van de plaat: “Meer dan ooit”. Meer dan ooit Riet. Haar eerste single “Je Woord” heeft indruk gemaakt. Het was een bewerking van “The Promise you made” van Cock Robin. Met deze cover liet Riet horen welke nieuwe richting ze uitgaat. De videoclip bij het lied is meer dan 45.000 keer bekeken op FaceBook en Youtube.
Nu laat ze haar eigen geschreven werk op de wereld los. “Meer dan ooit” is een up-tempo lied met een disco-feel. Vol levenslust, goesting, en plezier. Een pleidooi om te springen in het leven. Meer dan ooit. Raf Walschaerts zorgde voor een klankbord tijdens het schrijven waardoor de songs straffer zijn dan ooit. Riet speelt momenteel haar nieuwe plaat samen met muzikant Stefan Wellens. De eerste reacties zijn ronduit lovend, zelfs veelbelovend. De officiële cd-release en cd-voorstelling is op 10 september 2020 in De Roma in Antwerpen.

Binnenkort start Entertainment Today met een (wekelijkse) nieuwsbrief. Mis dit niet en schrijf je nu meteen in!

* verplicht in te vullen
Entertainment Today