9 °C Antwerpen, BE
dinsdag 24 november 2020
9 °C Antwerpen, BE
dinsdag 24 november 2020

Vader Valerie De Booser: “daarom mocht Koen Wauters mijn huis niet binnen”

Foto: VTM

Valerie De Booser leeft in onmin met haar vader Marc De Windt. In Dag Allemaal doet de 69-jarige De Windt zijn verhaal: “ik was te streng over Valeries keuzes in mannen, maar deed om goed te doen.”

Contact met zijn dochter heeft Marc De Windt niet meer. De man vertelt waar het fout liep. Dochter Valerie raakte bekend dankzij haar deelname aan Temptation Island, maar dat was niet naar de zin van haar vader.

“Ik zou haar dat niet aangeraden hebben, maar mama vond dat blijkbaar een uitstekend idee”, onthult De Windt in Dag Allemaal.

“Haar relatie met ex-wielrenner Jo Planckaert was toen net achter de rug. En nee, daar was ik ook niet gelukkig mee. Ze was soms meer zijn chauffeur dan zijn vriendin, had ik de indruk.”

“Ook over Koen Wauters had ik destijds verhalen gehoord die me niet zinden. Dat hij een vrouwengek was, zeg maar, en er een liederlijke levensstijl op na hield. Dus nee, die mocht m’n huis ook niet binnen”, vertelt de vader van Valerie De Booser.

Maar de waarschuwingen van De Windt zorgde voor een breuk tussen hem en zijn  dochter. Nochtans waren zijn waarschuwingen goedbedoeld, meent de man: “Ik waarschuwde Valerie voor die mannen. Zoals een goede vader hoort te doen. Dat viel niet in goede aarde…”

Profiteer nu al van de beste Black Friday-deals

Binnenkort start Entertainment Today met een (wekelijkse) nieuwsbrief. Mis dit niet en schrijf je nu meteen in!

* verplicht in te vullen
Entertainment Today