13 °C Antwerpen, BE
vrijdag 9 oktober 2020
13 °C Antwerpen, BE
vrijdag 9 oktober 2020

Valentijn in de keuken van Sandra Bekkari!

Sandra Bekkari
Foto: VTM

Valentijn staat voor de deur en omdat de liefde door de maag gaat, heeft Sandra Bekkari volgende week een romantisch menu in elkaar gebokst. Gegratineerde oesters, een verleidelijk chocoladedessert… Sandra doet er alles aan om haar keuken in vuur en vlam te zetten.

Je partner imponeren met een mooi dessert? Op maandag laat Sandra zien hoe je een verrukkelijke café gourmand maakt, een desserttrio dat voor de gelegenheid een romantische toets krijgt. Daarna bereidt Sandra een licht kipgerecht met polenta, een Noord-Italiaanse specialiteit.

Dinsdag gaat Sandra voor een glamoureus hapje: gegratineerde oesters. Nadien wordt er tagliatelle van knolselder gemaakt met rosbief en mierikswortel, naar haar eigen zeggen “een zinnenprikkelende smaakbom”!

Op woensdag 14 februari staat er een kindvriendelijk Valentijnsgerecht op het menu: een hart-ige tomatentaart met geitenkaas. Een gezond gebakje om de dag af te sluiten zijn de appel-amandelmuffins, waarbij Sandra de boter en suiker vervangt door appelmoes.

Twee keer gezonde fast food om uit het vuistje te eten op donderdagavond. “Mexicaanse croque-monsieurs”, zo beschrijft Sandra haar eerste gerecht. Ze maakt quesadilla’s, die worden belegd met met kip, spinazie en maïs. Nadien blijft Sandra in Mexicaanse sferen met een wrap, gemaakt van ijsbergsla met guacamole, tomaat en gerookte wilde zalm.

Rode pannenkoekjes om de week af te sluiten, die samen met lengilet en gebakken kerstomaten worden geserveerd. Nadien klinkt Sandra op het weekend met een limonade van blauwe bessen, een fris drankje dat géén suikerbom is.

Open Keuken, elke weekdag om 18u bij VTM.

Binnenkort start Entertainment Today met een (wekelijkse) nieuwsbrief. Mis dit niet en schrijf je nu meteen in!

* verplicht in te vullen
Entertainment Today