11 °C Antwerpen, BE
maandag 29 mei 2023
11 °C Antwerpen, BE
maandag 29 mei 2023

Vandaag start Gentse Feestjes, het klein broertje van…

Na 6 jaar kiest Gentse Feestjes, het kleine broertje van de grote Gentse Feesten, resoluut de kaart van muziek. Zeven dagen lang kan je in Nest genieten van drie optredens per avond. Helemaal gratis, als je maar wat (direct weer op te souperen) drankbonnetjes koopt.

Wie de muziekscène volgt, herkent heel wat jonge namen die zich het voorbije jaar in de kijker speelden, zoals Coyote Melon, Lip Service, Uncle Wellington, Eyemèr, Yokan en Yùrt, de nieuwe all star band rond Brecht Plasschaert, met onder meer Thomas Oosterinck van Amongster.

Ook heel wat artiesten die als solo-artiest naar voor treden: Aster, Iskander Moens, Lion Mupenzi, Caspar Auwerkerken, Maite Louisa, Skander Koston en de jongste van allemaal Ebe, die zich een paar maanden terug nog liet opmerken in The Voice Kids en nu na eigen 2 singles al zelfzeker het podium betreedt.

Nieuw, eigenzinnig, authentiek. Zo kunnen we de meeste acts op de Gentse Feestjes affiche beschrijven. Sobertrist, MURI, Lies & Jeroen, Flintrop, Zonen Met Vaders, … De concerten in Nest beloven een mooie ontdekkingstocht te worden.

Bekendste namen zijn vermoedelijk multi-instrumentalist, producer en zanger Helder en The Starlings, het muzikale liefdesproject van Tom ‘me and my guitar’ Dice en Idool-winnares Kato.

Afsluiten doen ze op de Gentse Feestjes met hitwonder Milo Meskens, die aan de organisatoren al vroeg hoe lang hij mag doorspelen.

Alle info op www.gentsefeestjes.be

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today