26 °C Antwerpen, BE
maandag 15 augustus 2022
26 °C Antwerpen, BE
maandag 15 augustus 2022

Vapeurs-actrices verwelkomen eerste sneeuw in Antwerpen

Vapeurs 2
© Uitgezonderd

Lulu Aertgeerts, Nele Goossens, Anne Mie Gils en Myriam Bronzwaar bereiden zich momenteel al volop voor op ‘Vapeurs 2 – In De Sneeuw’, de nieuwste vriendinnenkomedie van productiehuis Uitgezonderd.

Ook deze keer leren de vriendinnen omgaan met de typische kwaaltjes van vrouwen in de overgang. De repetities o.l.v. regisseur Martin Michel zijn volop bezig. “Het is nog nooit zo verrassend warm geweest in de winterse decembermaand dankzij onze Vapeurs 2 – In De Sneeuw'”, getuigt producent James Cooke van Uitgezonderd.

Let It Snow-knop

De dames zoeken koelere oorden op en vertrekken binnenkort op ski-vakantie. Voor hun vertrek hebben ze wel gedacht aan de vrouwen die achterblijven in Antwerpen met hun vervelende vapeurs, want de actrices hebben een originele vorm van verkoeling in de aanbieding. Met 1 druk op de “let it snow”-knop krijg je een magische sneeuwbui over je heen. De eerste sneeuwbui wordt gelanceerd door de dames zelf. Daarna is iedereen welkom om hun voorbeeld te volgen. Plezier en verfrissing gegarandeerd, net zoals bij deze vriendinnenkomedie.

Praktisch

‘Vapeurs 2 – In De Sneeuw’ speelt van  10 januari 2019 tot en met 3 februari 2019 in de Rode Zaal van het Fakkeltheater.  Tickets en info op www.uitgezonderd.be.

Binnenkort start Entertainment Today met een (wekelijkse) nieuwsbrief. Mis dit niet en schrijf je nu meteen in!

* verplicht in te vullen
Entertainment Today