7 °C Antwerpen, BE
zondag 3 maart 2024
7 °C Antwerpen, BE
zondag 3 maart 2024

Veel drama in nieuw seizoen van ‘Thuis’

Foto: VRT

Het nieuwe seizoen van ‘Thuis’ is een feit en ook dit jaar staat er heel wat drama in de scenario’s van de soap. Nochtans gaat ‘Thuis’ eind dit jaar z’n 25ste verjaardag vieren en dan verwacht je dat er leuke dingen gaan gebeuren. Maar het jubileum van ‘Thuis’ zou wel eens op een begrafenis kunnen gevierd worden.

Tijdens het vorige – en te vroeg afgebroken – seizoen was er wel héél veel drama te zien. Hoe moet het nu verder? “”De kijker zal op alle vragen antwoorden krijgen, maar misschien niet allemaal meteen”, belooft ‘Thuis’-producer Hans Roggen in Het laatste Nieuws. “Er komt trouwens nog meer drama aan, want ook Christine (Daphne Paelinck) en haar ex Bob (Christophe Haddad) stevenen op een nieuwe confrontatie af”, vertelt Hans Roggen in de krant.

Aan drama en miserie geen gebrek, want Tania (Katrien De Becker) heeft boel met een zekere Xander. Wat is zijn inbreng in de verhaallijnen die men de komende dagen, weken of zelfs maanden zal aansnijden? In de krant is er sprake van een gebeurtenis met mogelijk fatale gevolgen….

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today