7 °C Antwerpen, BE
zondag 3 maart 2024
7 °C Antwerpen, BE
zondag 3 maart 2024

Veerle uit Blind Getrouwd ontkent aantijgingen: “dat is niet waar!”

Veerle Gyselings uit Blind Getrouwd
Foto: DPG Media

Veerle is de kop van jut in Blind Getrouwd. Nog voor het beslissingsmoment zette Veerle al een punt achter haar huwelijk met Sven, maar in Dag Allemaal verdedigt Veerle haar beslissing.

Ook Veerle is immers teleurgesteld over hoe haar deelname aan Blind Getrouwd verlopen is. “Ik ben blijven proberen, ben gevallen en terug opgestaan”, aldus Veerle in het weekblad. “Er zijn – weg van de camera’s – véél tranen gevloeid. Ik was teleurgesteld en wou Sven, en de kinderen die wij allebei hebben, heel graag een andere uitkomst bieden. Maar ’t ging niet meer”, klinkt het emotioneel bij Veerle.

Nochtans lijken de kijkers van mening dat Veerle weinig moeite deed om zich open te stellen voor Sven. Maar dat ontkent Veerle in alle talen: “Ik spreek dat tegen, ik heb wél lang gezocht naar een connectie. Ook al zat onze dynamiek van in ’t begin verkeerd, ik was wel degene die activiteiten voorstelde en een deel van m’n leven wou tonen aan Sven. Maar zijn wereld kreeg ik nooit te zien”, aldus Veerle in Dag Allemaal.

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today