13 °C Antwerpen, BE
zondag 23 juni 2024
13 °C Antwerpen, BE
zondag 23 juni 2024

Veerle uit Boer Zkt Vrouw hakt knoop door: “ik werd er emotioneel van”

Veerle uit Boer Zkt Vrouw
Foto: DPG Media

Veerle gaat in Boer Zkt Vrouw op zoek naar een partner. Al moet de paardenboerin toegeven dat ze zelden snel verliefd wordt. “Ik heb tijd nodig om iemand te leren kennen. Ik zal altijd eerst aftasten hoe een persoon is. Liefde op het eerste gezicht is mij in ieder geval nog niet overkomen,” vertelt Veerle in Story.

“Ik val dan ook niet op iemands uiterlijk, wel op een karakter. Een bepaald type man heb ik niet, ik let eerder op de manier waarop iemand zich gedraagt.” Ondanks deze woorden weet Veerle heel goed wat ze zoekt bij een man…

“Hij moet laten zien dat hij me leuk vindt en dat hij voor onze relatie wil gaan. Hij moet ook sociaal zijn, want er komen veel mensen bij ons over de vloer. Ik hou ook van iemand die het voortouw neemt, een leidersfiguur die ondersteunend is en initiatief toont. Hij mag zich niet te veel op de achtergrond plaatsen. In een relatie vind ik het tof om mijn partner te volgen, want in mijn bedrijf moet ik al genoeg de leiding nemen,” klinkt het bij Veerle in Story.

Een liefde voor paarden is mooi meegenomen, maar allerminst noodzakelijk. Al mag Veerles toekomstige natuurlijk niet bang zijn voor paarden.

Veerle is alvast erg tevreden met de mannen die ze selecteerde. “Het is een fijne bende. Zoals je hebt kunnen zien, vond ik het heel lastig om Anthony naar huis te sturen. Ik werd er zelfs emotioneel van, alhoewel ik goed besefte dat hij het minst goed bij mij past,” maakt Veerle een eerlijke analyse.

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today